Kapı isimliği

Kapı İsimliği

Kapı İsimliği

Kapı İsimliği, işletmelerin üzerinde her zaman durdukları konulardan bir tanesi. Çünkü marka bilincinin doğru şekilde oluşturulması adına her bir adımın üzerinde dikkatlice durulması gerekmektedir. Atacakları tek bir yanlış adımdan sonra ortaya çıkacak olan sonuçlar tahmin edilenden çok daha kötü olacaktır. Bundan dolayı da hangi sektörde olduğu fark etmez, işletmeler atmakta oldukları adımların her birine ciddi anlamda dikkat etmeye başladılar. İnsanların üzerindeki algı bütünlüğünün etkili şekilde sağlanması adına kapı isimliği kullanımı oldukça ciddi oranlarda artmaya başlamıştır. Çünkü potansiyel müşterilerin daha kapıdan girişte kişilerin isimleri ile karşılaşmaları sonrasında firma ile alakalı düşünceleri çok daha olumlu ve farklı olacaktır.

Kapı İsimliği Ankara

Herhangi bir mekan içerisinde kullanılacağı alana bağlı olarak hazırlanmakta olan kapı isimliği; farklı renklerde ve modellerde hazırlanabilmektedir. Geçmiş dönemlerde yalnızca büyük firmalarda kullanılmakta olan bu isimlikler, daha sonrasında rekabetin de artış göstermeye başlaması ile beraber firmalar hangi sektörde yer aldıkları önemli olmadan kendilerine ait kurumsal kimliklerini en yüksek noktalara taşımak adına birbirinden farklı noktalara dikkat etmeye başladılar. Kapı isimliği de birçok kişi için sıradan bir şeymiş gibi görülse de aslında profesyonellik bakımından hedef kitleyi etkileyebilecek oldukça önemli konulardan bir tanesidir. Geçmiş dönemlerde kapı isimlikleri bilindik tarzda hazırlanıyordu.  Böyle olunca da firmalar kendi farklarını en etkili şekilde nasıl ortaya koyması gerektiğini bilemediği için farklı sorunlar ile karşı karşıya kalıyorlardı.

Ankara Kapı İsimliği

Şimdilerde ise kapı isimliği ile alakalı oldukça farklı çalışmalar yapılmaya başlandı. Firmaların kapı isimliği seçimi konusunda dikkat etmeleri gereken bazı şeyler bulunuyor. Bunların başında ise hazırlanacak olan isimliğin tasarımı geliyor. Günümüzde bu konuda pek çok farklı tarzda çalışmalar yapan isimler olsa da firmaların kendi isteklerine en uygun olacağına inandıkları modelleri inceleyerek bunlar arasından seçimlerini yapabilirler.

Hazırlanacak olan kapı isimliği için dikkat edilecek olan detaylardan biri, mümkün olduğu kadar sade bir tasarıma sahip olmasıdır. İsimliğin sade olması demek, üzerinde yazılmakta olan ismin direkt olarak kişiye sunulması anlamına gelecektir. Fakat sadelik denildiği zaman ortaya özensiz bir görüntü çıkmamalıdır. Sade fakat zevk sahibi olunduğu belli olacak tarzdaki kapı isimlikleri ile arzu edilen başarılı görüntü kendini göstermiş olacaktır. Kapı isimliği seçimi yaparken dikkat edilecek olan diğer bir detay ise üzerinde yazacak olan isimlerin font türü ve büyüklüğü. Çok spor tarzda isimlik seçmek, istenilen profesyonel görüntünün ortaya çıkmamasına neden olacaktır. Dikkat edilecek olan her türlü detaydan sonra hazırlanacak kapı isimlikleri ile beraber hangi sektörde olduğu önemli olmadan profesyonel bir görüntü çıkmış olacaktır.

333comtr

333 Reklam ajansı olarak; grafik tasarım ve uygulama, fotoğraf çekimi, açık hava reklam uygulamaları, yazılım, web sitesi tasarımı, sosyal medya yönetimi, matbaa ve prodüksiyon hizmetlerini bir arada vermekteyiz.



@333 Reklam

Bizi instagram üzerinden canlı takip edin güncel ürünlerimizden ilk siz haberdar olun.